Nyheder

Vejle
26-09-2023
Skøn dag til Åbent Hus i Foreningernes Hus d. 22.9.23, hvor vi havde mange gode snakke om HOME-START Familie-kontakt.
Kolding
25-09-2023
FRIVILLIGHEDS UGE
Hovedorganisation
02-04-2023
Glædelig international Autism Awareness dag!
Hovedorganisation
08-03-2023
Fra slagter til generalsekretær
Vidste du godt, at HOME-STARTS generalsekretær faktisk er udlært slagter, og har arbejdet i det mandsdominerede fag i næsten 10 år? På Kvindernes Internationale kampdag sætter vi fokus på hendes historie om diskrimination på arbejdspladsen.
Kolding
22-12-2022
Julen er hjerternes fest - og tid til at sige tak
HOME-START Kolding giver julegaver til deres familevenner, for at fortælle dem, at de er vigtige.
Hovedorganisation
03-12-2022
To nye skud på HOME-START stammen
De to socialrådgivere, Freja Josephsen og Lone Engells, er nu en del af HOME-START. De kan tilbyde socialrådgivervejledning til koordinatorer, frivillige og familier. Freja står til rådighed på børneområdet, og Lone kan rådgive om spørgsmål, som er relateret til beskæftigelsesområdet
Hovedorganisation
02-12-2022
Nu er det jul igen – og den er ekstra dyr i år
Nu er det jul igen – og den er ekstra dyr i år Ja, det er faktisk sandt. Det er ikke en hemmelighed, at Danmarks økonomiske fremtid ser mørk ud. Faktisk er inflationen og priserne på varerne på hylderne i butikkerne højere end nogensinde før. Dette betyder også, at flere og flere kan få behov for at søge julehjælp – også selvom kærlighed vejer mere end guld i december.
Odense
21-11-2022
Familier og frivillige til kreative søndage i Kulturmaskinens værksteder
Tre søndage med ler, maling og leg med perler har dannet ramme om et nyt samarbejde mellem HOME-START Familiekontakt Odense og Kulturmaskinens ler- og tekstilværksteder.
Hovedorganisation
02-11-2022
Nyt samarbejde forener plakateventyr med ønsket om at støtte et godt formål
HOME-START Familiekontakt har indgået et samarbejde med virksomheden Taishō, der har skabt en designplakat som kvalitetsstempel til foreningen. Iværksætterparret bag virksomheden er selv småbørnsforældre og kan relatere til vigtigheden i den støtte, HOME-START Familiekontakt giver til pressede småbørnsfamilier.
Hedensted
02-11-2022
Familieven i et årti
Lisbeth fra HOME-START Familiekontakt Hedensted var med på det allerførste forberedelseskursus for frivillige i Hedensted tilbage i 2012 – og har været familieven lige siden. Nu er der gået et årti, og senest har Lisbeth været med til dåben ved en familie, hun var familieven for.
Odense
01-11-2022
Kreative frivillige giver genbrugstøj nyt liv
HOME-START Odense upcycler børnetøj i samarbejde med Børneloppen i Odense.
Hovedorganisation
01-11-2022
Bogpakker bragt til døren fremmer børnefamiliers adgang til litteraturen
HOME-START Familiekontakt Danmark har lavet et bogtilbud, der får litteraturen ind i stuen hos pressede småbørnsfamilier, der ikke selv har overskud eller kendskab til at bruge bibliotekerne.