Søg
Close this search box.

Tak til jer, som støtter HOME-START

I hjælper os med at hjælpe andre

HOME-START bestræber sig på at opbygge en organisation, hvor vi udnytter alle ressourcer – økonomiske og menneskelige – bedst og mest muligt.

Vi har både centralt og lokalt en enkel administration. Derfor vil de penge, som HOME-START får foræret eller bevilget, altid betyde, at flere familier får bedre hjælp.

Bidrag vil blive brugt til at udbrede det frivillige arbejde i de områder, hvor der er flest henvendelser. Vi gør det muligt for småbørnforældre at få et godt hverdagsliv og dermed skabe grobund for nye stærke generationer.

Den måde, vi arbejder på, betyder, at vi sætter en vedvarende energi i gang, således at de forældre, som får støtte, selv kan blive frivillige, når deres børn er blevet større, og de har tid og kræfter.

Det, synes vi, er en rigtig god måde at bruge erfaringen på. Og vi tror på, at familier sammen dermed bidrager til at skabe et stærkt vækstlag i samfundet.

Vi er de eneste, som yder denne form for støtte i Danmark. Vi arbejder landsdækkende og har henvendelser fra familier og frivillige overalt i landet.