Bliv medlem

Giv børn en god start på livet – bliv medlem i dag

Som medlem er du en del af HOME-START, og du er med til at sikre, at vi kan støtte småbørnsfamilier der har det svært, så deres børn kan få den bedste start på livet.

HOME-START eksisterer i kraft af vores medlemmerne, som er kernen i foreningens arbejde. 

Her er nogle af de vigtigste grunde til, at du som medlem er altafgørende i HOME-START:

  • Du tilkendegiver, at du tror på vigtigheden af HOME-STARTs arbejde, værdier og principper, og er med til at sørge for, at småbørnsfamilier der har brug for støtte, kan få det fra en familieven gennem HOME-START.
  • Du er med til at fremtidssikre vores indsatser: Som frivillig forening udgøres HOME-START af medlemmerne, som både er organisationens folkelige forankring og demokratiske rygrad
  • Du giver HOME-START øget mulighed for at sætte småbørnsfamiliers vilkår på den politiske dagsorden og opnå støtte til vores indsatser. Dermed er du med til at sikre, at flere familier med små børn, får den støtte og forståelse de har brug for i en sårbar periode af deres liv.
  • Du har stemmeret til vores årlige generalforsamling. På den måde er du med til at præge udviklingen i foreningen, og bidrager til demokratiet i HOME-START.
  • Du hjælper os med at blive en godkendt almennyttig forening gennem Skattestyrelsen, så vi b.la kan give julehjælp, legater og anden økonomisk støtte til familierne, og så vi kan tilbyde et skattefradrag til gavegivere, og meget, meget mere.

Dit private medlemskab koster kun 100 kr. om året, men betydningen for HOME-START er enorm.

Ansatte og frivillige kan vælge at få medlemskab til 50 kr. om året. 

Du kan desuden også give et medlemskab i gave.

Udfyld blot tilmeldingsformularen med modtagerens kontaktinformationer og betal det første års medlemskab.

Vil du også hjælpe HOME-START med at holde udgifterne nede? Så tilmeld dig årlig betaling med Mobilepay, så kræver dit medlemskab mindre administration.