Søg
Close this search box.
Sådan! Vi er godkendt!
19-01-2024

Nyhed

D. 19. december modtog vi en meget glædelig nyhed i HOME-START Familiekontakt Danmark.

Vi er meget stolte af at kunne meddele, at vi den dag fik vores 8A-godkendelse, som optager HOME-START Familiekontakt Danmark på Skattestyrelsens liste over godkendte foreninger, “hvis midler anvendes i almenvelgørende eller på anden måde almennyttigt øjemed til fordel for en større kreds af personer” . (kilde: www.skat.dk)

Dette sikrer os, at alle vores donationer nu er skattefradragsberettigede. Det betyder, at når en gavmild donor indtaster sit CPR-nummer i forbindelse med donationen, så sørger vi for at melde det videre til SKAT.

Her i januar har vi så modtaget vores indsamlingsgodkendelse, som giver os lov til at lave indsamlinger på mange forskellige platforme, og vi kan næsten ikke få armene ned.

Du kan læse begge dokumenter her:

Flere nyheder

Hovedorganisation
08-12-2023
Ny afdeling i Faxe - kom til orienteringsmøde!
Vi skal nu til at starte vores 15. HOME-START-afdeling op i Faxe kommune, og derfor inviterer vi til orienteringsmøde tirsdag d. 9. januar. Læs mere her.
Hovedorganisation
28-11-2023
HOME-START er med i ny VIVE-Rapport
I oktober 2023 udkom VIVE med rapporten: Hjemmebaserede indsatser i civilsamfundet for sårbare og udsatte småbørnsfamilier. Her deltog både HOME-STARTs afdelinger i Aarhus, Nordvestsjælland og Odense, som alle havde fået projektstøtte igennem initiativet: ”1000-dages-program – en bedre start på livet” fra 2019.
Hovedorganisation
23-11-2023
HOME-START 50 år!
Den 4. november var det 50 år siden, at den første HOME-START afdeling blev åbnet af Margaret Harrison i Leceister, England. Nu findes konceptet i over 20 lande verden over, inklusiv her i Danmark hvor vi har 14 lokalafdelinger. Det fejrer vi hele november, og du er inviteret. Se her i videoen en national lykønskning fra nogle af de lande, hvor du kan finde en HOME-START