Søg
Close this search box.
Koordinator seminar og landsmødet november 2023
06-11-2023

Nyhed

Alle koordinatorer fra de 14 lokal afdelinger rundt om i landet i HOME-START Familiekontakt Danmark, mødes til seminar et par gange om året, for at udveksle erfaring og få ny viden.

Dette seminar havde fokus på vores nye undervisningsmateriale. At dele erfaringer med materialet og de obs punkter der måtte være. Det er vigtigt, at vi hele tiden optimerer og kvalificerer vores materiale, så det giver bedst mulig mening for de kommende frivillige familievenner.

Før man som frivillig familieven kan komme ud i en familie skal man på et 20 timers obligatorisk forberedelses kursus, hvor man bliver klædt godt på til at komme ud og møde familierne i deres hjem.

Til årets landsmøde var der deltager rekord. Fra HOME-START Kolding var 7 familievenner repræsenteret og hele bestyrelsen. Dagen startede med forskellige indslag i forbindelse med HOME-STARTS 50 års jubilæum, og der var bla video hilsner fra de 22 lande der er en del af HOME-START Worldwide.

Psykolog Frej Prahl holdte foredrag om moderne forældres udfordringer og hvordan vi bedst støtter dem. Han fremhæver vigtigheden af den “ikke dømmende støtte” som familievennerne giver familierne.

Dagen sluttede af med lidt latter yoga, og jeg tog glad derfra med en følelse af fælleskab og taknemmelighed.

Flere nyheder

Kolding
18-12-2023
Julen 2023
December er hjerternes tid og tiden til at takke dem som har gjort en forskel.
Kolding
25-09-2023
FRIVILLIGHEDSUGE I KOLDING
Kom og mød HOME-START Kolding til Frivillighedsuge
Kolding
22-12-2022
Julen er hjerternes fest - og tid til at sige tak
HOME-START Kolding giver julegaver til deres familevenner, for at fortælle dem, at de er vigtige.