Søg
Close this search box.

Støt HOME-START som erhvervssponsor

Et bæredygtigt lokalt CSR-samarbejde, der handler om sikre og styrke arbejdskraften. Det handler om at give børn en god og tryg opvækst så de tager uddannelse, bliver lærlinge, faglærte eller ufaglærte gode arbejdskræfter i vores lokale virksomheder.

HOME-START Familiekontakt Tønder er en frivillig social organisation, der arbejder for, at pressede småbørnsforældre i Tønder Kommune får den støtte og hjælp, som de har brug for. Som erhvervssponsor hjælper du småbørnsfamilier, der mangler overskud til at få hverdagslivet til at hænge sammen. Erhvervssponsor-programmet er et tilbud til jer, som gerne vil støtte HOME-STARTs lokale arbejde og samtidigt vil vise jeres samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere, at I tager et socialt ansvar der hjælper nu og som rækker ud i fremtiden. 

Alle forældre kan få brug for hjælp. HOME-START er et tilbud til familier med børn under skolealderen om venskabeligt samvær, omsorg og praktisk hjælp fra en frivillig familieven, som kan være i familiens hjem to timer om ugen i ca. et halvt år. Læs mere om hvordan HOME-START arbejde gør en forskel her.

Hjælp os med at hjælpe

Vil din virksomhed tage et socialt ansvar og gøre en forskel for sårbare og pressede småbørnsfamilier i Tønder Kommune ? Så vil vi gerne være jeres samarbejdspartner.

Er I interesseret i at snakke om en mulig aftale? Så kontakt lokalkoordinator Rikke Okkels på 42 43 79 10 eller send en mail til toender@home-start.dk

Nedenfor kan I se vores erhvervssponsor-program, – hvilke muligheder der er for at støtte HOME-STARTs lokale sociale arbejde, og hvad I får for jeres støtte. Vi er også meget åbne overfor at tale om andre muligheder.

Giv en donation

Der er flere muligheder at støtte på. Hvis I ønsker at give en donation, støtter I vores lokale sociale arbejde med at hjælpe pressede småbørnsfamilier i Tønder Kommune. I skal vide, at hjælpen er værdsat.

En dybfølt TAK fra småbørnsfamilierne og HOME-START. 

Hvorfor søger HOME-START donationer ?

HOME-START Familiekontakt Danmarks lokalafdelinger er selvstændige afdelinger, der er lokalt forankret i en eller flere kommuner. Vores lokalafdeling er forankret i Tønder Kommune. Grundlæggende er vores sociale arbejde udelukkende baseret på de frivillige bidrag, som vi modtager fra private, virksomheder, fonde, Tønder Kommune og fra statslige puljer.

Kan min virksomhed få skattefradrag ?

Når der indgår et element af modydelse, fx markedsføring, i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til din virksomheden selv at bedømme, eventuelt efter samråd med jeres revisor, om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning fx reklameudgift. Jævnfør statsskattelovens §6 ved at klikke her. OBS: I er selv ansvarlige for at oplyse om jeres donation i selvangivelsen og for at kunne fremlægge kvittering for jeres donation. I kan læse mere om reglerne om fradrag for gaver og bidrag på SKATs hjemmeside ved at klikke her. 

Hvad går din støtte til ?

Ved at støtte HOME-START bidrager du til vores lokale sociale arbejde. Du er med til at løfte et socialt ansvar og gøre en aktiv forskel for pressede småbørnsfamilier, der bor i Tønder kommune. Familier, som en periode mangler støtte og hjælp i hverdagen, så de kan give deres børn en tryg og god opvækst. Tak for din støtte. HOME-START er dybt taknemmelige for jeres biddrag, som grundlæggende går ubeskåret til at give sårbare og pressede småbørnsfamilier en frivillig familieven. Alle bidrag gør en STOR forskel. Vi vil gerne give dig et indblik i, hvad HOME-START bruger pengene til:

  • Rekruttering og uddannelse af en frivillig familieven
  • Besøg hos den kommende frivillige familieven med samtale om HOME-START og hvilken støtte og hjælp den frivillige ønsker at give en småbørnsfamilie
  • Besøg hos familien med samtale om HOME-STARTs tilbud og familiens behov for støtte og hjælp
  • Reflekteret match, hvor lokalkoordinator finder den bedste frivillige familieven til den enkelte familie 
  • Lokalkoordinator giver kontinuerlig opfølgning af match-forløbet hos familien og den frivillige familieven
  • Børne- og familiefaglig støtte, sparring og supervision
  • Aktive fællesskaber for frivillige familievenner og familier

Her kan du læse om hvad forældrene siger om HOME-START. Har du spørgsmål til, hvordan vi bruger donationer og støtte, så er du meget velkommen til at kontakte os her

Er der andre måder vi kan støtte HOME-START på ?

Der er forskellige muligheder for at støtte HOME-STARTs lokale sociale arbejde. Alle bidrag gør ikke kun vores arbejde muligt, men er også med til at løfte et socialt ansvar i Tønder Kommune og gøre vores lokalområde til et bedre sted for sårbare og pressede småbørnsfamilier. Familier, som af mange forskellige årsager mangler hjælp, så de kan give deres børn en tryg og god opvækst. Alle bidrag gør en STOR forskel. Kontakt lokalkoordinator, Rikke på 42 43 79 10 eller læs mere om HOME-START her