Tak til alle, der støtter HOME-START

I skal vide, at jeres hjælp er værdsat

Af hjertet TAK til alle fra HOME-START Familiekontakt Tønder. Tak for jeres opbakning og påskønnelse af vores lokale sociale arbejde. I er med til at hjælpe småbørnsfamilier, der står i en svær livssituation, og som mangler overskud til at få hverdagslivet til at hænge sammen. Her kan I læse hvad forældrene siger om HOME-START Familiekontakt Tønder.

Virksomheder der støtter lokale småbørnsfamilier


”Vi støtter HOME-STARTs sociale arbejde, fordi der er småbørnsfamilier i Tønder Kommune, der har behov for hjælp. HOME-STARTs frivillige familievenner støtter familier i hjemmet, og det er der brug for. Det må vi ikke glemme,” siger Thomas Jordt.

REMA 1000 Tønder.

Hvad er HOME-START Familiekontakt Tønder ?

HOME-START Familiekontakt er en landsdækkende frivillig social organisation med p.t. 14 selvstændige lokalafdelinger, hvoraf HOME-START Tønder udgør den ene. HOME-START Familiekontakt Tønder har siden 1.10. 2019 arbejdet med at forebygge kriser, isolation og sammenbrud i sårbare småbørnsfamilier, der befinder sig i en midlertidig eller mere permanent svær livssituation. HOME-START organiserer et frivilligt tilbud, hvor frivillige familievenner støtter småbørnsfamilier et par timer om ugen i et halvt år. De frivillige familivenner giver venskabelig støtte, praktisk hjælp og socialt samvær i familiens eget hjem, og de kan støtte familien i at etablere netværk og gøre hverdagen mere overkommelig.

I 2021 kom HOME-START konceptet på EU´s NGO-liste over ”Best practice”. HOME-START Familiekontakt Danmark er en del af Home-Start Worldwide, der fejrer 50-års jubilæum i år. HOME-START er at finde i over 20 lande verden over. Læs mere om HOME-START Tønder her.