Søg
Close this search box.

Tak til alle, der støtter HOME-START

I skal vide, at jeres hjælp er værdsat

Af hjertet TAK til alle fra HOME-START Familiekontakt Tønder. Tak for jeres opbakning og påskønnelse af vores lokale sociale arbejde. I er med til at hjælpe småbørnsfamilier, der står i en svær livssituation, og som mangler overskud til at få hverdagslivet til at hænge sammen. Her kan I læse hvad forældrene siger om HOME-START Familiekontakt Tønder.

Virksomheder der støtter lokale småbørnsfamilier


”Vi støtter HOME-STARTs sociale arbejde, fordi der er småbørnsfamilier i Tønder Kommune, der har behov for hjælp. HOME-STARTs frivillige familievenner støtter familier i hjemmet, og det er der brug for. Det må vi ikke glemme,” siger Thomas Jordt.

REMA 1000 Tønder.

“Kreditbanken er glade for at kunne bakke op om HOME START TØNDER og det store arbejde de yder ved at give pressede familier et pusterum, med hjælp og støtte i hverdagen”, siger filialdirektør Dorthe Gerlach.

Kreditbanken Tønder.

“……….”

Marieskolen Tønder.

Hvad er HOME-START Familiekontakt Tønder ?

HOME-START Familiekontakt er en landsdækkende frivillig social organisation med p.t. 15 selvstændige lokalafdelinger, hvoraf HOME-START Tønder udgør den ene. HOME-START Familiekontakt Tønder har siden 1.10. 2019 arbejdet med at forebygge kriser, isolation og sammenbrud i sårbare småbørnsfamilier, der befinder sig i en midlertidig eller mere permanent svær livssituation. HOME-START organiserer et frivilligt tilbud, hvor frivillige familievenner støtter småbørnsfamilier et par timer om ugen i et halvt år. De frivillige familievenner giver venskabelig støtte, praktisk hjælp og socialt samvær i familiens eget hjem, og de kan støtte familien i at etablere netværk og gøre hverdagen mere overkommelig.

I 2021 kom HOME-START konceptet på EU´s NGO-liste over ”Best practice”. HOME-START Familiekontakt Danmark er en del af Home-Start Worldwide, der eksisteret i over 50 år. HOME-START er at finde i over 20 lande verden over. Læs mere om HOME-START Tønder her.