Velkommen til HOME-START

Lolland

En hjælpende hånd i en travl og svær periode
Mange familier, mangler i perioder det overskud, der skal til, for at få hverdagen til at hænge sammen, og til at forebygge og løse problemer i tide.

HOME-START støtter trængte småbørnsfamilier ved at formidle frivillige familievenner til familier med børn under skolealderen. Som frivillig familieven i HOME-START støtter du en familie med praktisk hjælp, omsorg og nærvær. To timer om ugen, der kan gøre en verden til forskel for en familie med små børn.

Fordi små børn fortjener den bedste start på livet
Vores største ønske er at alle børnefamilier må opleve en hverdag præget af mening, sammenhæng og fællesskab med tryghed og en masse leg.

Vi mener, at børn har brug for en glad og tryg barndom, og vi tror på, at forældrenes trivsel spiller en helt central rolle i at kunne skabe den tryghed. Derfor giver vi en håndsrækning til forældrene, så de bedre kan være der for deres børn.

Vores lokalafdeling drives af en fag-professionel, lønnet lokalkoordinator, der blandt andet er med til at sikre et godt match mellem de frivillige og familierne; At der er sammenhæng mellem den støtte, den frivillige drømmer om at give, og den hjælp familierne drømmer om at få.

HOME-START Lolland er en del af HOME-START Familiekontakt Danmark. HOME-START er uafhængig af religiøse, politiske og økonomiske interesser, – findes i mere end 20 lande og er medlem af det internationale netværk HOME-START Worldwide.

 

Med ønsket om et godt nytår fra HOME-START Lolland.

Henvendelser bedes rettes til:

Bestyrelsesformand Annelise Andersen

T: 52 24 74 54

E-mail: formand.lolland@home-start.dk

læs mere

Koordinator

Thomas Nauta Lindkvist
1
Bestyrelsesformand
Annelise Andersen
2
Medlem
Bo Bresson
4
Medlem
Vivi Bønnelykke
Design uden navn - 2021-06-14T200023.663
Medlem
Lisbeth Larsen
medlem
Mette Reinholdt

Bliv frivillig familieven

HOME-START har brug for mange frivillige i hele landet. Hver eneste time, du som familieven lægger hos en af de mange familier, der trænger, gør underværker. Måske er det lige netop din støtte, der giver en familie det nødvendige overskud i en ind imellem for overvældende hverdag.

Du kan se en lille film og læse mere om det at være familieven ved at trykke her.

Eller du kan klikke på knappen herunder for at kontakte din lokale koordinator om at blive frivillig familieven i HOME-START Familiekontakt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Se flere opslag
No data was found

Læs afdelingens årsberetninger

Kontakt os

Lokation:

Lolland
Location not found