Søg
Close this search box.

Få besøg fra HOME-START Familiekontakt

Arbejder du med børn og familier? Vil du gerne lære mere om HOME-START Familiekontakt, hvad vi gør og hvordan I kan få en lokalafdeling til jeres kommune?

Let hverdagen for småbørnsfamilier

Hvis du arbejder inden for børn og familie-området, er politiker, lærer, socialrådgiver, sundhedsplejerske eller på anden vis har en interesse i småbørnsfamiliers trivsel, så vil HOME-STARTs tilbud måske være noget for dig.

Alle kan få brug for hjælp i perioder. Det gælder både familier i Hellerup og Gjellerup. For nogle familier vokser det behov sig så stort, at hverdagen er tæt på at bryde sammen og familien risikerer at gå i opløsning. Det vil vi ved HOME-START Familiekontakt gerne være med til at forhindre.

Det gør vi ved at tilbyde småbørnsfamilier med mindst ét barn under skolealderen støtte fra frivillige familievenner, der forud for opgaven er blevet klædt godt på en fagprofessionelle lokalkoordinatorer og igennem et obligatorisk 20-timers forberedelseskursus.

HOME-START er en veldokumenteret frivillig social indsats, der har som formål at forebygge kriser og sammenbrud. Vi er på EU’s liste over Best Practice, og har 14 lokalafdelinger i 15 danske kommuner. Vi er en del af Home-Start World Wide, der har eksisteret siden 1973.

Hvem kan deltage?

Sisi Ploug Pedersen

Generalsekretær i HOME-START

Uddannet socialrådgiver med en master i udsatte børn og unge.

Berit yding sørensen

Berit Yding Sørensen

Landskoordinator i HOME-START

Uddannet socialrådgiver med en master i socialt entreprenørskab.

Lise Holmen

Landsbestyrelsesformand i HOME-START

Fhv. skoleleder igennem 22 år og uddannet skolelærer. Landsbestyrelsesformand i landsbestyrelsen i HOME-START Familiekontakt Danmark.

Sådan gør du

Det eneste du skal gøre for at booke os til at komme på besøg er

at kontakte vores generalsekretær Sisi på spp@home-start.dk eller ringe til hende på +45 61 12 09 31