Søg
Close this search box.

Forberedende kursus

Forberedende kursus

Formålet med kurset er at du bliver klædt godt på til at være frivillig familieven, – men også at Rikke lærer dig godt at kende, så hun kan finde den helt rigtige familie til netop dig.

Hvad handler kurset om ?

Vi arbejder med forskellige temaer. Fx om at støtte og hjælpe andre, om egne værdier og holdninger, vores styrker og grænser, forældreskab, familieliv, det gode børneliv, og om at sige “goddag og farvel” i en familie.

Vi taler også om netværk og nøglepersoner og om alle de gode tilbud der er findes til forældre og deres familier i vores lokale områder.

Vi taler om den støtte og hjælp du kan få som frivillige familieven.

Dine egne livserfaringer vil blive inddraget undervejs, og du kommer til at være aktiv sammen med de andre skønne frivillige under hele kurset. Vi skal lave øvelser, snakke og arbejde i små grupper. Der bliver også plads til at grine og lære hinanden bedre at kende.

Undervejs får vi noget dejligt at spise. Har du særlige behov, så finder vi sagtens en løsning på det.

Kurset tager 20 timer. Vi er omhyggelige med at lægge kursus dagene så de passer til de frivilliges hverdag, – så derfor kan det være forskelligt hvor mange dage kurset strækker sig over.

Når kurset er gennemført er du klar til at komme ud i en familie.

Kurset er super relevant og det har været meget dejligt at være sammen med de andre frivillige. Tiden flyver overraskende hurtigt afsted, – og nu glæder jeg mig bare til at møde min familie.

Frivillig familieven