Søg
Close this search box.

hld

HOME-START Kreaklub

HOME-START Kreaklub

Hver anden tirsdag indbyder vi til kreadag. Det er et uformelt fællesskab på den frivilliges egne præmisser. Der vil hver gang være et tema som f.eks. muleposer, sovemasker, bivoksposer, bøllehatte og meget andet. Hvis man hellere vil strikke eller hækle er det helt fint. De ting der produceres på kreadage sælges i gennem HOME-START og alt overskud går til foreningen. Det er også muligt at sidde hjemme og lave ting, som indgår i det samlede salg.

HOME-START koordinatorerne er som ofte til stede, men indgår ikke aktivt i arbejdet.

Nogle i HOME-START Kreaklub er også familievenner mens andre kommer for det kreative fællesskab. Deltagerne spænder vidt i forhold til alder, nationalitet og kreafærdigheder.

Der serveres kaffe, te og småkager til kreadagene. Kom forbi og mærk fællesskabet. Vil du være med ?

Børneloppen i Odense støtter Home-Start med to stande nr 4 og 189. Hvad der kommer ind ved salg går ubeskåret til Home-Starts kerneydelse: En familieven to timer om ugen i et halvt år til en presset børnefamilie.

Zirkel og HOME-START Odense har et samarbejde, hvor vi kan afhente overskudmaterialer fralageret og anvende det i kreaklubben. De frivillige benytter denne mulighed flittigt og laver bland andet hyggeposer,som er små fine poser pakket med  godt genbrugslegetøj og børnebøger. Disse og meget andet at det lækre krea, sælages i en stand i Zirkel og alt salg går til HOME-START Odense.