Velkommen til HOME-START

Vejle

Velkommen til HOME-START Vejle

Vi lærte hurtigt, at det vigtigste var at fokusere på forældrene – deres velbefindende og deres behov.
For et oprigtigt “hvordan har du det?” og et smil til forældrene kastede strålende genskin tilbage på deres børn.
Det helt simple i at dele tid, vise venlighed, give praktisk hjælp, udvise generøsitet og lave lidt sjov kan være utroligt givende for alle parter” – Margaret Harrison, Grundlægger af HOME-START.

Det har vi masser af gode oplevelser med og eksempler på siden Home-Start Vejle startede op d. 1. marts 2017 i hele Vejle kommune.

Det er tydeligt, hvor stor en forskel det gør for familierne, at de får besøg af en familieven i 2 timer om ugen i minimum et halvt år, hvor familien bliver mødt i de behov og ønsker, de har.

 

Hvem er vi?
I vores lokalafdeling er der en børnefaglig uddannet lokalkoordinator, der blandt andet er med til at sikre et godt match mellem de frivillige og familierne. At der er sammenhæng mellem den støtte, den frivillige drømmer om at give, og den hjælp familierne drømmer om at få.

 

Familier
Som familie viser I tillid til den familieven, der besøger jer og jeres hjem. Den tillid og fortrolighed I viser til familievennen, har vi respekt for og passer godt på.

Vi gør meget ud af at have en forståelse for, at hverdagen pludselig kan ramme, og at man kan stå i en situation, hvor man har brug for hjælp. Vi har stor respekt for, at det kan kræve lidt ekstra mod at række ud efter hjælp.

Behovene for hjælp kan være meget forskellige, og vi gør os umage med at finde den helt rigtige familieven, som passer ind i lige præcis DIN familie.

 

Familieven
Som familieven er det vigtigt at komme ud til en familie, hvor familievennen kan fornemme og se, at han/hun kan være den bedste udgave af sig selv. Og give den støtte som familien har ønske om.

Du skal gennem et forberedelseskursus på 20 timer sammen med andre nye familievenner, inden du kommer ud i en familie.

Og der vil løbende være kontakt og opfølgning med koordinatoren, så du som familieven har en at sparre og rådføre dig med.

Har du et ønske om at få en familieven eller at blive frivillig familieven – kontakt koordinator Susanne Vistesen Sørensen på mobil 28440105 eller mail: vejle@home-start.dk

 

læs mere

Koordinator

Susanne Vistesen Sørensen
Lise Agersnap
Børnesikkerhedsansvarlig
Lise Agersnap
Lise Holmen
Formand
Lise Holmen
Birgit-773x1030
Bestyrelsesmedlem
Birgit Storgaard
3
Kasserer
Grete Kok
Dan Skjering
Medlem
Dan Skjerning

Bliv frivillig familieven

HOME-START har brug for mange frivillige i hele landet. Hver eneste time, du som familieven lægger hos en af de mange familier, der trænger, gør underværker. Måske er det lige netop din støtte, der giver en familie det nødvendige overskud i en ind imellem for overvældende hverdag.

Du kan se en lille film og læse mere om det at være familieven ved at trykke her.

Eller du kan klikke på knappen herunder for at kontakte din lokale koordinator om at blive frivillig familieven i HOME-START Familiekontakt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

På fredag deltager vi i Vejles Folkemøde på Rådhustorvet kl. 10-14.15.

De 3 frivillige familievenner på billedet vil sammen med en anden familieven, bestyrelsesmedlemmer og koordinator Susanne stå klar til at fortælle om HOME-START Familiekontakt Vejle.

Det er et superflot og spændende program for Folkemødet, som I kan læse her👇

l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.vejlesfolkemoede.dk%2F%3Ffbclid%3DIwAR1aGWhT5BYHrLUzEy61...[0]=AT3-vtH_D9SbK6cpCVpgKDdCQ0OdRL6vzviP9D_vJqTJxYR5pAd-F-C9OiUl53T5ivH0KOvWRt0wSigI8o2yEzbARz6fL0qHTY2HXcrVrKVPex3kRtJPHhZ7r26_WuxFYYWPR3MyvWH1K7py8kJbfq1F2uyZXLkdaK1AV0vcdUdAR6950v3h_HKWU-U9MkjS7Y8zBF3muHm3XlLTVnzQ1udp
... See MoreSee Less

På fredag deltager vi i Vejles Folkemøde på Rådhustorvet kl. 10-14.15. 

De 3 frivillige familievenner på billedet vil sammen med en anden familieven, bestyrelsesmedlemmer og koordinator Susanne stå klar til at fortælle om HOME-START Familiekontakt Vejle.

Det er et superflot og spændende program for Folkemødet, som I kan læse her👇

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.vejlesfolkemoede.dk%2F%3Ffbclid%3DIwAR1aGWhT5BYHrLUzEy61pwNAD8yA3sIHk67P-xWhmHmuVFMVsjR9UL66iTQ&h=AT0FAgncbwH5U45FbV0cJzi8VR92hc0eqTeg0XydPwj6YsLwrfG2Q3HRVCAUL8sEuPfVtzYi23PFl9ko1a3bvJFp2iRzQXl4Ps0AtIu18lXZ-vCOeTMIJpxdspaKjZtdVA&__tn__=-UK-R&c[0]=AT3-vtH_D9SbK6cpCVpgKDdCQ0OdRL6vzviP9D_vJqTJxYR5pAd-F-C9OiUl53T5ivH0KOvWRt0wSigI8o2yEzbARz6fL0qHTY2HXcrVrKVPex3kRtJPHhZ7r26_WuxFYYWPR3MyvWH1K7py8kJbfq1F2uyZXLkdaK1AV0vcdUdAR6950v3h_HKWU-U9MkjS7Y8zBF3muHm3XlLTVnzQ1udp

Comment on Facebook

Pøj, pøj og god fornøjelse til jer alle🍀🌹🌞 Foreningen er flot repræsenteret med mine 3 skønne og kompetente frivillige familievenner kolleger 🌹🌹🌹🌹

Dejlige damer🤗👏😍

Se flere opslag
meeting, adults, business-4784909.jpg
Referat fra generalforsamling

Her kan du læse referatet fra vores generalforsamling d.28.03.2022 i HOME-START Familiekontakt Vejle.

Tak til alle jer der deltog.

Læs referatet her

No data was found
Referat generalforsamling Vejle

Her kan du læse referatet af vores generalforsamling for HOME-START Vejle i 2023.

Referat generalforsamling 2023 (003)

Læs afdelingens årsberetninger

Kontakt os

Lokation:

Havnegade 28-30, 7100 Vejle
Location not found