Velkommen til HOME-START

Næstved

Der er mange småbørnsfamilier i Næstved som mangler overskud til at få hverdagen til at hænge sammen. Som frivillig familieven i HOME-START støtter du en familie med praktisk hjælp, omsorg og nærvær.

To timer om ugen kan gøre en verden til forskel for en presset småbørnsfamilie

Hvis du selv er forældre eller har anden erfaring med familieliv – og har tid og lyst til at hjælpe en familie med små børn, så kontakt Helle på E-mail: naestved@home-start.dk eller T: +45 61 65 62 33.

Har du og din familie brug for en hjælpende hånd i hverdagen?

Hvis hverdagen er lidt overskuelig, presset og hektisk, eller du står i en periode i livet hvor det ville være kærkomment med lidt hjælp til enten det praktiske, eller en der tager sig af børnene mens du ordner andre gøremål. En familie-ven der kommer 2 timer om ugen i ca. 1/2 år frem. En der hjælper med vasketøjet, bager boller, hygger, lytter, støtter, triller tur med barnevognen eller hvad du/i har brug for, for at hverdagens pres letter lidt, og  nyt overskud kan findes frem.

Der er rigtig mange måder at være presset på i dagens Danmark, og HOME-START står parat med en hjælpende hånd. Tøv ikke med at ringe eller skrive til koordinator Helle, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og din familie.

HOME-START Næstveds lokalafdeling blev etableret  i 2012

I Næstved kommune er der meget stor efterspørgsel på den støtte som HOME-START kan tilbyde, og vi møder stor interesse i lokalsamfundet for HOME-STARTs arbejde.

I HOME-START Næstved tror vi på, at alle børn har brug for en glad og tryg barndom. Her spiller forældrene en vigtig central rolle. Ind imellem kan presset på alle familier blive så stort, at de daglige udfordringer truer med at udvikle sig til problemer, som går ud over børnenes og hele familiers trivsel.

Her kan en familie-ven, typisk 2 timer om ugen, gøre en stor forskel.
I HOME-START Næstved arbejder vi intenst for at hjælpe familier i hele Næstved Kommune. Vi støtter familien både praktisk og personligt

 

 

læs mere

Koordinator

Helle Kronstrand
Næstved Dorte
Bestyrelsesformand
Dorte Olsen
Næstved Ebbe
Næstformand
Ebbe Fossing Nielsen
Bestyrelsesmedlem og kasserer
Næstved Lone
Bestyrelsesmedlem og Børnesikkerhedsansvarlig
Lone Brøndum Pedersen
Næstved Gitte
Bestyrelsesmedlem og Referent
Gitte Lund
Næstved Jønne
Bestyrelsesmedlem
Jørn Damgaard
Næstved Sille
Ambassadør
Sille Roulund

Bliv frivillig familieven

HOME-START har brug for mange frivillige i hele landet. Hver eneste time, du som familieven lægger hos en af de mange familier, der trænger, gør underværker. Måske er det lige netop din støtte, der giver en familie det nødvendige overskud i en ind imellem for overvældende hverdag.

Du kan se en lille film og læse mere om det at være familieven ved at trykke her.

Eller du kan klikke på knappen herunder for at kontakte din lokale koordinator om at blive frivillig familieven i HOME-START Familiekontakt.

No data was found

Læs afdelingens årsberetninger

Kontakt os

Lokation:

Blommevej 28 4700 Næstved
Location not found